Primum Movens logo

Deel dit artikel

Fysio Consult / ArbeidsFysio@work

Vaak duwen, trekken, zwaar tillen, constant dezelfde repeterende bewegingen maken of langdurig achter een beeldscherm aan het werk? Dan kan je lijf zomaar eens gaan protesteren. Fysiotherapeutische begeleiding biedt een uitkomst. Zeker als je ook kritisch naar de invloeden van het werk op je klachten kijkt. Vaak zijn er meer of andere factoren van invloed dan je je realiseert. Kom in beweging, zorg voor jezelf en kies voor een duurzaam herstel.

Voor Wie

Onze (arbeids)fysiotherapeutische diensten zijn speciaal ontwikkeld voor werknemers met werk gerelateerde of werk relevante klachten die niet of te langzaam herstellen. Of voor medewerkers die een objectieve second opinion willen waarin met brede, open blik naar hun mogelijkheden wordt gekeken.

Waarom

  • Objectieve, professionele beoordeling van jouw klachten.
  • Brede, multifactoriële kijk op jouw (werk)situatie.
  • ‘Return to work’ staat centraal in onze aanpak.
  • Altijd een (behandel)advies op maat.
  • Geen onnodig lange behandeltrajecten.

inhoud

We starten met een uitgebreide (arbeids)fysiotherapeutische intake. In een vraaggesprek brengen we jouw situatie in kaart en zoeken naar factoren die het herstel mogelijk tegenwerken. We kijken samen met jou naar de risico’s in je werk en wat je zelf al doet om de klachten positief te beïnvloeden.

Daarna doen we een lichamelijk onderzoek en beoordelen we objectief de status van jouw gestel. We zoeken bijvoorbeeld naar disfuncties in beweeglijkheid, kracht, uithoudingsvermogen of functionaliteit. Op basis van de resultaten stellen we een (arbeids)fysiotherapeutische diagnose en maken samen een plan voor jouw herstel.

We behandelen alleen als we daar de meerwaarde van inzien. Ons primaire uitgangspunt is dat het menselijk lichaam zichzelf herstelt als de juiste voorwaarden worden gecreëerd. Dat vraagt vooral inzicht, motivatie, keuzes maken en volharding van jou. En als een fysiotherapeutische interventie daarbij ondersteunend werkt, dan zetten wij die natuurlijk gewoon in. Wij kunnen je namelijk niet beter maken, dat kan jouw lichaam prima zelf.

kosten

(Arbeids)Fysio Screening - Intake - Onderzoek
vanaf
50
(Arbeids)Fysio Consult - Behandeling
vanaf
35

De bekostiging van onze fysio diensten verlopen meestal via de werkgever of via jouw (aanvullende) ziektekostenverzekering. Vraag van tevoren na hoe dit zit.

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars. Afhankelijk van je verzekeringsvoorwaarden kan het zijn dat je een gedeeltelijke of zelfs geen vergoeding ontvangt.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Primum Movens

Als professioneel adviesbureau biedt Primum Movens zowel preventieve als curatieve trajecten aan op het gebied van Arbeid & Gezondheid.

© Copyright 2021 - Primum Movens - All Rights Reserved
Techniek: Snowfreakz Media
cross