Primum Movens logo

Deel dit artikel

Werkplekonderzoek / E-WerkplekCheck

Een plek waar je op gezonde en comfortabele wijze je werk kan doen. Het lijkt vanzelfsprekend maar dat is het zeker niet altijd. De meeste mensen hebben een natuurlijke neiging zich vooral op de inhoud van hun werk te richten. En de werkomgeving en werkplek zelf dan? Die wordt vaak vergeten. Een goede inrichting van de werkplek en inzet van de juiste hulpmiddelen maken een groot verschil. Gewoon prettig en productief werken zonder klachten dus!

Voor Wie

Voor iedereen die over een gezonde en comfortabele werkplek nadenkt. En liever in actie komt voordat er klachten zijn.

Waarom

  • 1 keer investeren in je werkplek levert elke dag plezier op.
  • Ergonomisch juist betekent zeker niet ‘dat is dus goed voor mij’.
  • Je hoeft geen klachten van je werkplek te krijgen.
  • Een goed ingerichte werkplek werkt gewoon fijner.
  • Fit en productief je werk kunnen doen.

inhoud

We doen een uitgebreide check van jouw werkplek. Ook kijken we of de inrichting en de materialen wel bij de taken passen die je moet verrichten. Het soort werk wat je doet is ook belangrijk. Zit je de hele dag achter een computer of laptop? Moet je in je werk juist veel tillen, duwen, trekken of constant dezelfde repeterende handelingen doen?

Fysiek werk, of juist te weinig activiteit, brengt risico's met zich mee. Wij brengen de risico's in kaart en geven advies hoe je ze kunt beperken. Soms kan een werkplek beter met andere arbeidsmiddelen worden ingericht. Wij helpen je dan bij de ergonomisch juiste keuze.

Onze werkwijze is geschikt voor iedere werkplek. Wel maken we onderscheid tussen kantoor /  thuiswerkplekken en productieomgevingen. Dat heeft te maken met het soort risico en de bijbehorende oplossingen. Kantoor en thuiswerkplekken lenen zich prima voor een (digitale) check op afstand. Voor een goede beoordeling van een productie werkplek is echte een fysieke check op locatie noodzakelijk.

kosten

Werkplekonderzoek Kantoor of Thuis
vanaf
195
Werkplekonderzoek Productie
vanaf
245
E-WerkplekCheck Kantoor of Thuis
75

Meerdere werkplekken achter elkaar laten beoordelen? Dan stellen wij graag een speciale maatwerkofferte voor de organisatie op.  Individuele aanvraag en aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Soms is (deel) bekostiging via zorgverzekeraar mogelijk.

Primum Movens

Als professioneel adviesbureau biedt Primum Movens zowel preventieve als curatieve trajecten aan op het gebied van Arbeid & Gezondheid.

© Copyright 2021 - Primum Movens - All Rights Reserved
Techniek: Snowfreakz Media
cross