Ergonomie speelt een belangrijke rol in ons dagelijks werk en privé leven. Vaak zijn we er ons niet van bewust. Pas als de ergonomie niet in orde is, merken we het op. Primum Movens houdt zich bezig met het ontwerpen van werkomgeving, werkprocessen, werkplekken en/of producten waardoor werknemers optimaal kunnen (blijven) functioneren.

Primum Movens biedt (technische) oplossingen voor nagenoeg alle probleemsituaties. Wij werken binnen een netwerk samen met innovatieve en oplossingsgerichte organisaties. Al onze ontwerpen voldoen aan ergonomische normen en zijn van hoge kwaliteit. Bij het ontwerp worden aspecten als kosten, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en ergonomie in acht genomen. Wij zijn van mening dat voor ieder ergonomieprobleem een technische oplossing mogelijk moet zijn.

Afhankelijk van het probleem en uw specifieke vraag wordt een op maat gemaakte oplossing ontworpen en een prototype geleverd. In sommige gevallen wordt uit bestaande componenten een ontwerp vervaardigd en kan het uiteindelijke ontwerp snel op de werkvloer worden ingezet.kantoor

Voorkomen van fysieke klachten is ons specialisme.
Snel en duurzaam terugkeren.
Onderzoek risico's fysieke belasting en beeldschermwerk.
Ontwerpen van gezonde werkplekken.
Maatwerk en opleidingen op niveau.